iPhone verkopen

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je jouw iPhone wilt verkopen, één daarvan is dat je een nieuwe iPhone gekocht hebt en dat je je oude iPhone niet meer gebruikt. Een andere reden om je iPhone te verkopen kan zijn dat dat je een nieuwe iPhone hebt gekregen bij het verlengen van je abonnement en dat je oude iPhone nog prima te gebruiken is en dat je liever geld ontvangt voor je nieuwe iPhone. Uiteraard kunnen er nog meer redenen te bedenken zijn waarom jij jouw iPhone wilt verkopen. Op zich maakt de reden helemaal niets uit, het feit is dat wanneer jij jouw iPhone wilt verkopen wij jou graag een aanbod willen doen. Het maakt dan niet uit of je een nieuwe, gebruikte of zelfs een defecte iPhone wilt verkopen. Wij kopen de meeste iPhones van de volgende modellen vaak probleemloos in: iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus en de iPhone SE.

Nieuwe iPhone verkopen

Wil jij een nieuwe iPhone verkopen dan willen wij jou graag een goed aanbod doen. Je kan via onze eigen ontworpen rekenmodule berekenen wat jouw iPhone voor ons waard is. De waarde van jouw iPhone is geheel afhankelijk van het type iPhone welke jij wilt verkopen. Een nieuwe iPhone is voor ons een iPhone welke nog geheel compleet in de verpakking zit, verder mag de folie van het toestel en de accessoires absoluut niet verwijdert zijn geweest. Tot slot mag het toestel op geen enkele wijze geregistreerd zijn bij Apple, dit gebeurd automatisch wanneer je de iPhone installeert.

Gebruikte iPhone verkopen

Wil jij een gebruikte iPhone verkopen, dan hebben wij hier meestal ook interesse in. De waarde van een gebruikte iPhone is van veel factoren afhankelijk. Zo is de technische staat van het toestel net zo belangrijk als de uiterlijke staat. Het is ook belangrijk om te weten of alle accessoires en de originele doos nog aanwezig zijn. Daarom hebben wij een eigen rekenmodule ontworpen. Je kan aan de hand van een aantal vragen al snel zelf berekenen wat jouw iPhone voor ons waard is. Het is dan wel van belang om de gestelde vragen naar eerlijkheid in te vullen. Wanneer je akkoord gaat met ons bod, dan is de verkoop van je iPhone binnen enkele ogenblikken te realiseren.

Defecte iPhone verkopen

Wil jij je iPhone verkopen en heeft deze een klein of een groot defect of is het toestel licht of zwaar beschadigd. Zelfs dan kunnen wij jou vaak een goed aanbod doen. Het is vaak mogelijk om je defecte toestel bij ons in te ruilen op een zelfde type toestel, met een bijbetaling. Deze bijbetaling is vaak lager dan de kosten welke je zou moeten betalen om jouw toestel te laten repareren. Het is ook mogelijk dat we jouw defecte of beschadigde iPhone inkopen, zonder dat je een ander toestel bij ons koopt. Je kan vrij eenvoudig zelf berekenen wat jouw defecte of beschadigde iPhone voor ons waard is, via onze eigen ontworpen rekenmodule.


iPhone SE verkopen

iPhone SE verkopen

Wil jij een iPhone SE verkopen, dan maakt het voor ons niet veel uit of het een nieuwe iPhone SE, gebruikte iPhone SE of een defecte iPhone SE is, in bijna alle gevallen zullen wij jouw iPhone SE inkopen. Je kan online via onze rekenmodule zelf berekenen wat jouw iPhone SE voor ons waard is.


iPhone 6s Plus verkopen

iPhone 6s Plus verkopen

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je jouw iPhone 6s Plus wilt verkopen, een veel voorkomende reden is dat mensen hem toch net iets te groot vinden. Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk dat je uitgekeken bent op je iPhone 6s Plus en gewoon toe bent aan een ander toestel. Wil jij je iPhone 6s Plus verkopen dan kan je online de waarde van jouw iPhone berekenen, wanneer je akkoord gaat met ons bod dan kan je binnen een paar muisklikken de verkoop regelen. Let wel op dat de overeenkomst pas tot stand komt nadat je door ons gebeld bent en een afspraakbevestiging per e-mail hebt ontvangen. Omdat de iPhone 6s Plus niet een heel populair toestel is zullen wij deze met mate inkopen.


iPhone 6s verkopen

iPhone 6s verkopen

Waarschijnlijk wil jij je iPhone 6s verkopen, dit kan zijn dat deze defect is en de reparatie te duur is of dat je gewoon een ander toestel wilt hebben. Nu kan je natuurlijk zelf een hoop moeite doen om je iPhone 6s te verkopen, je kan dit ook uit handen geven. Wij geven vaak een hoge prijs voor jouw iPhone 6s, je kan zelf eenvoudig de waarde berekenen via onze rekenmodule. Wanneer de prijs je aan staat dan is de verkoop van je iPhone 6s vaak binnen enkele minuten geregeld. Let wel op dat de overeenkomst pas tot stand is gekomen nadat je dit door ons bevestigd hebt gekregen.


iPhone6 Plus verkopen

iPhone 6 Plus verkopen

Veel mensen willen op dit moment hun iPhone 6 Plus verkopen, dit heeft ermee te maken dat er altijd een doelgroep mensen is die ieder jaar de nieuwste iPhone willen hebben. Omdat de iPhone 6 Plus niet een heel populair toestel is kopen wij deze met mate in. Wanneer wij hem in willen kopen van je dan geven wij wel vaak een goede prijs voor jouw nieuwe iPhone 6 Plus, gebruikte iPhone 6 Plus of defecte iPhone 6 Plus. Vul onze rekenmodule naar waarheid in en je zal binnen enkele minuten weten wat jouw iPhone 6 Plus voor ons waard is.


iPhone 6 verkopen

iPhone 6 verkopen

Je hebt ons waarschijnlijk gevonden omdat je je iPhone 6 wilt verkopen, door een eenvoudig en duidelijk formulier in te vullen zal je binnen enkele minuten weten wat jouw iPhone 6 voor ons waard is. Wanneer je akkoord gaat met het door ons genoemde bedrag dan zal je binnen enkele minuten gebeld worden door een van onze medewerkers om een afspraak in te plannen. De overeenkomst is pas geldig wanneer deze door ons per e-mail bevestigt is.


iPhone 5s verkopen

iPhone 5s verkopen

Jij wilt je iPhone 5s verkopen, voor veel mensen is de iPhone 5s een verouderd toestel en voor andere mensen is de iPhone 5s een nieuw begin. Vandaar dat wij graag jouw iPhone 5s inkopen, je kan zelf op een eenvoudige manier de waarde van jouw iPhone 5s berekenen, vul het formulier geheel naar waarheid in om teleurstellingen te voorkomen. Let er wel op dat wanneer jij je iPhone 5s wilt verkopen, de overeenkomst pas geldig is nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen voor een afspraak.


iPhone 5c verkopen

iPhone 5c verkopen

Waarschijnlijk heb jij een gebruikte of een defecte iPhone 5c liggen welke je graag wilt verkopen, het is niet altijd even makkelijk om een iPhone 5c te verkopen. Deze iPhone is een van de minst populaire toestellen welke Apple ooit gemaakt heeft. Wij kopen de iPhone 5c met mate in, je kan dus altijd geheel vrijblijvend een waardeaanvraag doen. Wanneer je akkoord gaat met de prijs zullen wij daarna altijd even contact met je opnemen om de verkoop van jouw iPhone 5c te bespreken.


iPhone 5 verkopen

iPhone 5 verkopen

Heb jij nog een iPhone 5 liggen en wil je deze iPhone 5 verkopen dan is uiteraard de staat waarin deze iPhone verkeert van belang voor de prijs wat wij voor dit toestel willen geven. Wij hebben een rekenmodule ontwikkeld waarmee je op een vrij eenvoudige manier zelf binnen enkele minuten de waarde van jouw iPhone 5 kan berekenen. Het is natuurlijk wel van belang om deze naar eerlijkheid in te vullen.


iPhone 4s verkopen

iPhone 4s verkopen

Wil jij een iPhone 4s verkopen? Een iPhone 4s is wel aardig in waarde gezakt, maar wanneer de iPhone in een goede staat verkeert, geven wij daar nog steeds een leuk bedrag voor. Je kan zelf met onze rekenmodule de waarde van jouw iPhone 4s berekenen. Wanneer jij definitief hebt besloten je iPhone 4s te verkopen, dan vul je gewoon het formulier in en vervolgens zal er binnen 1 uur een medewerker van ons telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.


iPhone 4 verkopen

iPhone 4 verkopen

De iPhone 4 is het oudste toestel welke wij momenteel nog inkopen, heb jij nog een iPhone 4 in de kast liggen en wil je deze iPhone 4 verkopen? Dan kan je zelf de waarde berekenen. Het is vanzelfsprekend dat je toestel in een goede staat moet verkeren omdat anders de waarde dermate laag zal zijn dat het geen nut heeft om deze iPhone 4 te verkopen. Je kan geheel vrijblijvend een berekening maken, wanneer het bedrag meevalt en je beslist om deze iPhone te verkopen dan klik je op de button om akkoord te gaan. Vervolgens zal een van onze medewerkers binnen 1 uur telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.


Heb je jouw besluit genomen en wil je jouw nieuwe-, gebruikte- of defecte iPhone verkopen, dan is dit binnen enkele stappen geregeld. Wij kopen de onderstaande modellen vaak probleemloos van je in:

MerkModelGeheugenNieuw toestelGebruikt toestel
AppleiPhone 4    8 gbOp aanvraagGebruikte iPhone 4 verkopen
AppleiPhone 4  16 gbOp aanvraagGebruikte iPhone 4 verkopen
AppleiPhone 4  32 gbOp aanvraagGebruikte iPhone 4 verkopen
AppleiPhone 4s    8 gbOp aanvraagGebruikte iPhone 4s verkopen
AppleiPhone 4s  16 gbOp aanvraagGebruikte iPhone 4s verkopen
AppleiPhone 4s  32 gbOp aanvraagGebruikte iPhone 4s verkopen
AppleiPhone 4s  64 gbOp aanvraagGebruikte iPhone 4s verkopen
AppleiPhone 5  16 gbOp aanvraagGebruikte iPhone 5 verkopen
AppleiPhone 5  32 gbOp aanvraagGebruikte iPhone 5 verkopen
AppleiPhone 5  64 gbOp aanvraagGebruikte iPhone 5 verkopen
AppleiPhone 5c    8 gbOp aanvraagGebruikte iPhone 5c verkopen
AppleiPhone 5c  16 gbOp aanvraagGebruikte iPhone 5c verkopen
AppleiPhone 5c  32 gbOp aanvraagGebruikte iPhone 5c verkopen
AppleiPhone 5s  16 gbNieuwe iPhone 5s verkopenGebruikte iPhone 5s verkopen
AppleiPhone 5s  32 gbNieuwe iPhone 5s verkopenGebruikte iPhone 5s verkopen
AppleiPhone 5s  64 gbNieuwe iPhone 5s verkopenGebruikte iPhone 5s verkopen
AppleiPhone 6  16 gbNieuwe iPhone 6 verkopenGebruikte iPhone 6 verkopen
AppleiPhone 6  64 gbNieuwe iPhone 6 verkopenGebruikte iPhone 6 verkopen
AppleiPhone 6128 gbNieuwe iPhone 6 verkopenGebruikte iPhone 6 verkopen
AppleiPhone 6 Plus  16 gbNieuwe iPhone 6 Plus verkopenGebruikte iPhone 6 Plus verkopen
AppleiPhone 6 Plus  64 gbNieuwe iPhone 6 Plus verkopenGebruikte iPhone 6 Plus verkopen
AppleiPhone 6 Plus128 gbNieuwe iPhone 6 Plus verkopenGebruikte iPhone 6 Plus verkopen
AppleiPhone 6s  16 gbNieuwe iPhone 6s verkopenGebruikte iPhone 6s verkopen
AppleiPhone 6s  32 gbNieuwe iPhone 6s verkopenGebruikte iPhone 6s verkopen
AppleiPhone 6s  64 gbNieuwe iPhone 6s verkopenGebruikte iPhone 6s verkopen
AppleiPhone 6s128 gbNieuwe iPhone 6s verkopenGebruikte iPhone 6s verkopen
AppleiPhone 6s Plus  16 gbNieuwe iPhone 6s Plus verkopenGebruikte iPhone 6s Plus verkopen
AppleiPhone 6s Plus  32 gbNieuwe iPhone 6s Plus verkopenGebruikte iPhone 6s Plus verkopen
AppleiPhone 6s Plus  64 gbNieuwe iPhone 6s Plus verkopenGebruikte iPhone 6s Plus verkopen
AppleiPhone 6s Plus128 gbNieuwe iPhone 6s Plus verkopenGebruikte iPhone 6s Plus verkopen
AppleiPhone SE  16 gbNieuwe iPhone SE verkopenGebruikte iPhone SE verkopen
AppleiPhone SE  64 gbNieuwe iPhone SE verkopenGebruikte iPhone SE verkopen
AppleiPhone 7  32 gbNieuwe iPhone 7 verkopenGebruikte iPhone 7 verkopen
AppleiPhone 7128 gbNieuwe iPhone 7 verkopenGebruikte iPhone 7 verkopen
AppleiPhone 7256 gbNieuwe iPhone 7 verkopenGebruikte iPhone 7 verkopen
AppleiPhone 7 Plus  32 gbNieuwe iPhone 7 Plus verkopenGebruikte iPhone 7 Plus verkopen
AppleiPhone 7 Plus128 gbNieuwe iPhone 7 Plus verkopenGebruikte iPhone 7 Plus verkopen
AppleiPhone 7 Plus256 gbNieuwe iPhone 7 Plus verkopenGebruikte iPhone 7 Plus verkopen
AppleiPhone 8  64 gbNieuwe iPhone 8 verkopenGebruikte iPhone 8 verkopen
AppleiPhone 8256 gbNieuwe iPhone 8 verkopenGebruikte iPhone 8 verkopen
AppleiPhone 8 Plus  64 gbNieuwe iPhone 8 Plus verkopenGebruikte iPhone 8 Plus verkopen
AppleiPhone 8 Plus256 gbNieuwe iPhone 8 Plus verkopenGebruikte iPhone 8 Plus verkopen
AppleiPhone X  64 gbNieuwe iPhone X verkopenGebruikte iPhone X verkopen
AppleiPhone X256 gbNieuwe iPhone X verkopenGebruikte iPhone X verkopen
AppleiPhone Xr  64 gbNieuwe iPhone Xr verkopenGebruikte iPhone Xr verkopen
AppleiPhone Xr128 gbNieuwe iPhone Xr verkopenGebruikte iPhone Xr verkopen
AppleiPhone Xr256 gbNieuwe iPhone Xr verkopenGebruikte iPhone Xr verkopen
AppleiPhone Xs Max  64 gbNieuwe iPhone Xs Max verkopenGebruikte iPhone Xs Max verkopen
AppleiPhone Xs Max256 gbNieuwe iPhone Xs Max verkopenGebruikte iPhone Xs Max verkopen
AppleiPhone Xs Max512 gbNieuwe iPhone Xs Max verkopenGebruikte iPhone Xs Max verkopen
AppleiPhone Xs  64 gbNieuwe iPhone Xs verkopenGebruikte iPhone Xs verkopen
AppleiPhone Xs256 gbNieuwe iPhone Xs verkopenGebruikte iPhone Xs verkopen
AppleiPhone Xs512 gbNieuwe iPhone Xs verkopenGebruikte iPhone Xs verkopen
AppleiPhone 11  64 gbNieuwe iPhone 11 verkopenGebruikte iPhone 11 verkopen
AppleiPhone 11128 gbNieuwe iPhone 11 verkopenGebruikte iPhone 11 verkopen
AppleiPhone 11256 gbNieuwe iPhone 11 verkopenGebruikte iPhone 11 verkopen
AppleiPhone 11 Pro  64 gbNieuwe iPhone 11 Pro verkopenGebruikte iPhone 11 Pro verkopen
AppleiPhone 11 Pro256 gbNieuwe iPhone 11 Pro verkopenGebruikte iPhone 11 Pro verkopen
AppleiPhone 11 Pro512 gbNieuwe iPhone 11 Pro verkopenGebruikte iPhone 11 Pro verkopen
AppleiPhone 11 Pro Max  64 gbNieuwe iPhone 11 Pro Max verkopenGebruikte iPhone 11 Pro Max verkopen
AppleiPhone 11 Pro Max256 gbNieuwe iPhone 11 Pro Max verkopenGebruikte iPhone 11 Pro Max verkopen
AppleiPhone 11 Pro Max512 gbNieuwe iPhone 11 Pro Max verkopenGebruikte iPhone 11 Pro Max verkopen
AppleiPhone SE (2020)  64 gbNieuwe iPhone SE (2020) verkopenGebruikte iPhone SE (2020) verkopen
AppleiPhone SE (2020)128 gbNieuwe iPhone SE (2020) verkopenGebruikte iPhone SE (2020) verkopen
AppleiPhone SE (2020)256 gbNieuwe iPhone SE (2020) verkopenGebruikte iPhone SE (2020) verkopen


Wij hebben toestellen ingekocht van mensen uit de onderstaande provincies en gemeenten:

Noord Holland

AalsmeerDrechterlandHollands KroonSchagen
AlkmaarEdam-VolendamHoornStede Broec
AmstelveenEnkhuizenHuizenTexel
AmsterdamGooise MerenKoggenlandUitgeest
BeemsterHaarlemLandsmeerUithoorn
BergenHaarlemmerliede en SpaarnwoudeLangedijkVelsen
BeverwijkHaarlemmermeerLarenWaterland
BlaricumHeemskerkMedemblikWeesp
BloemendaalHeemstedeOostzaanWijdemeren
CastricumHeerhugowaardOpmeerWormerland
Den HelderHeilooOuder-AmstelZaanstad
DiemenHilversumPurmerendZandvoort

Zuid Holland

AlblasserdamGoudaLisseSchiedam
AlbrandswaardHardinxveld-GiessendamMaassluisSliedrecht
Alphen aan den RijnHellevoetsluisMidden-DelflandStrijen
BarendrechtHendrik-Ido-AmbachtMolenwaardTeylingen
BinnenmaasHillegomNieuwkoopVlaardingen
Bodegraven-ReeuwijkKaag en BraassemNissewaardVoorschoten
BrielleKatwijkNoordwijkWaddinxveen
Capelle aan den IJsselKorendijkNoordwijkerhoutWassenaar
CromstrijenKrimpen aan den IJsselOegstgeestWestland
DelftKrimpenerwaardOud BeijerlandWestvoorne
Den HaagLansingerlandPapendrechtZederik
DordrechtLeerdamPijnacker-NootdorpZoetermeer
GiessenlandenLeidenRidderkerkZoeterwoude
Goeree-OverflakkeeLeiderdorpRijswijkZuidplas
GorinchemLeidschendam-VoorburgRotterdamZwijndrecht

Utrecht

AmersfoortHoutenRenswoudeVianen
BaarnIJsselsteinRhenenWijk bij Duurstede
De BiltLeusdenSoestWoerden
BunnikLopikStichtse VechtWoudenberg
BunschotenMontfoortUtrechtZeist
De Ronde VenenNieuwegeinUtrechtse Heuvelrug
EemnesOudewaterVeenendaal

Gelderland

AaltenDuivenMontferlandRozendaal
ApeldoornEdeNeder-BetuweScherpenzeel
ArnhemElburgNeerijnenTiel
BarneveldEpeNijkerkVoorst
Berg en DalErmeloNijmegenWageningen
BerkellandGeldermalsenNunspeetWest Maas en Waal
BeuningenHarderwijkOldebroekWestervoort
BronckhorstHattemOost GelreWijchen
BrummenHeerdeOude IJsselstreekWinterswijk
BurenHeumenOverbetuweZaltbommel
CulemborgLingewaalPuttenZevenaar
DoesburgLingewaardRenkumZutphen
DoetinchemLochemRheden
DrutenMaasdrielRijnwaarden

Overijssel

AlmeloHardenbergOlst-WijheTwenterand
BorneHellendoornOmmenWierden
DalfsenHengeloRaalteZwartewaterland
DeventerHof van TwenteRijssen-HoltenZwolle
DinkellandKampenStaphorst
EnschedeLosserSteenwijkerland
HaaksbergenOldenzaalTubbergen

Drenthe

Aa en HunzeCoevordenHoogeveenNoordenveld
AssenDe WoldenMeppel Tynaarlo
Borger-OdoornEmmenMidden Drenthe Westerveld

Flevoland

AlmereLelystadUrk
DrontenNoordoostpolderZeewolde

Groningen

AppingedamGroningenDe MarneStadskanaal
BedumGrootegastMarumVeendam
BellingweddeHarenMenterwoldeVlagtwedde
Ten BoerHoogezand-SappemeerOldambtWinsum
DelfzijlLeekPekelaZuidhorn
EemsmondLoppersumSlochteren

Friesland

AchtkarspelenFranekeradeelLittenseradeelSúdwest-Fryslân
AmelandDe Friese MerenLittenseradielTerschelling
Het BildtDe Fryske MarrenMenaldumadeelTietjerksteradeel
DantumadeelHarlingenMenameradielTytsjerksteradiel
DantumadielHeerenveenOoststellingwerfVlieland
DongeradeelKollumerland en NieuwkruislandOpsterlandWeststellingwerf
FerwerderadeelLeeuwardenSchiermonnikoog
FerwerderadielLeeuwarderadeelSmallingerland

Zeeland

BorseleMiddelburgSluis Vlissingen
GoesNoord-BevelandTerneuzen
HulstReimerswaalTholen
KapelleSchouwen-DuivelandVeere

Brabant

AalburgDrimmelenLaarbeekSomeren
Alphen-ChaamEerselLanderdSon en Breugel
AstenEindhovenLoon op ZandSteenbergen
Baarle-NassauEtten-LeurMill en Sint HubertTilburg
BergeijkGeertruidenbergMoerdijkUden
Bergen op ZoomGeldrop-MierloNuenen, Gerwen en NederwettenValkenswaard
BernhezeGemert-BakelOirschotVeghel
BestGilze en RijenOisterwijkVeldhoven
BladelGoirleOosterhoutVught
BoekelGraveOssWaalre
BoxmeerHaarenReusel-De MierdenWaalwijk
BoxtelHalderbergeRoosendaalWerkendam
BredaHeeze-LeendeRucphenWoensdrecht
CranendonckHelmondSchijndelWoudrichem
Cuijk‘s-HertogenboschSint AnthonisZundert
DeurneHeusdenSint-Michielsgestel
DongenHilvarenbeekSint-Oedenrode

Limburg

BeekHorst aan de MaasNuthVaals
BeeselKerkradeOnderbankenValkenburg aan de Geul
BergenLandgraafPeel en MaasVenlo
BrunssumLeudalRoerdalenVenray
Echt-SusterenMaasgouwRoermondVoerendaal
Eijsden-MargratenMaastrichtSchinnenWeert
GennepMeerssenSimpelveld
Gulpen-WittemMook en MiddelaarSittard-Geleen
HeerlenNederweertStein