Mocht u vragen hebben , kijk dan hieronder bij de veel gestelde vragen. Mocht u vraag er niet tussen staan dan kunt u ons altijd een vraag stellen via het contactformulier.

Hoe lang bestaat GSM Inkoop?
GSM Inkoop is een bedrijf welke zich sinds het jaar 2000 bezighoudt met in- en verkoop van mobiele apparatuur. Sinds 2008 zijn wij ons gaan specialiseren in iPhones en dan vooral in partijen iPhones.

Wat zijn de openingstijden van GSM Inkoop?
GSM Inkoop is van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur, op zaterdag zijn ze geopend van 12.00 tot 17.00 uur, op zondag zijn ze gesloten. Buiten deze tijden kunt u ze altijd een bericht sturen via het contactformulier.

Welke toestellen koopt GSM Inkoop in?
GSM Inkoop koopt alleen originele iPhones in, zowel nieuw als gebruikt. Deze toestellen mogen schade of defecten hebben, dit zal wel van invloed zijn op de waarde.

Wie kan er gebruik maken van onze diensten?
Iedereen die een nieuwe- of gebruikte iPhone te koop heeft kan gebruik maken van onze diensten. Wij hebben veel particulieren, maar ook verschillende bedrijven als klant, ook verzekeringsmaatschappijen weten vaker de weg naar ons te vinden.

Moet mijn toestel aan bepaalde voorwaarden voldoen?
Uiteraard stellen wij bepaalde voorwaarden aan toestellen welke wij inkopen. Zo moeten de toestellen origineel zijn en niet afkomstig zijn van diefstal.

Wat wordt er van mij verwacht als ik een iPhone aanbied?
Wanneer u een iPhone te koop aanbiedt dan is het van belang dat eventuele beveiligingscodes verwijdert zijn, tevens dienen te toestellen afgemeld te zijn van iCloud.

Op welke manier kan ik mijn toestel aanbieden?
Neem tijdens onze openingstijden telefonisch contact op met 036-8448998, een van onze medewerkers zal u graag verder helpen. Daarnaast kunt u ons ook een e-mail sturen via het contactformulier

Als ik een iPhone wil verkopen wordt er om mijn legitimatie gevraagd. Waarom moet ik mij legitimeren?
GSM Inkoop maakt gebruik van het DOR (Digitaal Opkopersregister). GSM Inkoop moet een geldig legitimatiebewijs zien om een inkoopverklaring op te kunnen maken. Wij zullen geen kopie maken van uw legitimatiebewijs!

Hoe lang is een genoemd bedrag (offerte) geldig?
Het bedrag welke geboden is, is gedurende 72 uur geldig.

Waarom is een offerte maar 72 uur geldig?
De waarde van een toestel kan in sommige gevallen snel in waarde zakken of stijgen, dit heeft alles te maken met vraag en aanbod. Vandaar dat onze offertes een geldigheid hebben van maximaal 72 uur, mits anders schriftelijk (per e-mail) is overeengekomen.

Wat zijn de consequenties als ik heb gelogen over de staat van de toestellen?
Wanneer u niet de juiste gegevens heeft verstrekt, dan kan het zijn dat wij een lager bedrag voor het toestel willen betalen dan eerder is afgesproken. Wanneer u niet akkoord gaat met dit bedrag dan zal de inkoop niet doorgaan.

Hoe wordt het inkoopbedrag betaald?
Het heeft onze voorkeur om het inkoopbedrag over te boeken naar uw rekeningnummer.